Bereide Gehaktkruiden met zout
- 15 kg ( 15 x 1 kg )
- op smaak brengen van gehakt
- bereidingen : worst, gehakt,...
- varkensvlees, rundsvlees en kalfsvlees
- vol aroma
- frisse kleur
Bereide Gehaktkruiden zonder zout
- 10 kg ( 10 x 1 kg )
- geen toevoeging van zout
- op smaak brengen worst, gehakt,...
- varkensvlees, rundsvlees, kalfsvlees
- vol aroma
- frisse kleur
Cabral zout
- 20 kg ( 10 x 2 kg )
- zouten onder vacuüm
- hespen,cobourg,nootham, filet de sax,...
- nooit teveel gezouten
- eenvoudig in gebruik
- weinig werk
- zeer hygiënisch
Droge worst kruiden
- 20 shots ( 20 x 400 gr )
- de alom bekende boereworstjes
- een niet te missen produkt in elke slagerij
- huisbereid, altijd een topper!
Kipkruiden
- 10 kg ( 10 x 1 kg )
- heerlijk aroma
- een perfect jasje voor elke kip
- gebruik naar eigen smaak
Niet ambachtelijk gekookte ham NAGH
- 9 kg ( 3 x 3 kg )
- spuitpekel toepassen
- rusten onder vacuüm of pekelbak
- resultaat : een smakelijke gekookte ham
Satékruiden
- 10 kg ( 10 x 1 kg )
- lekker pittig
- een perfecte combinatie met cabral marinade
- mals en lekker gekruid vlees
- toevoegen naar eigen voorkeur
Spaghettikruiden
- 10 kg ( 10 x 1 kg )
- met een vleugje herbes de provence
- bestemming Italië
- puur en smaakvol
Witte worst kruiden
- 20 shots ( 20 x 475 gr )
- de witte pens past bij elk seizoen
- lentehutsepot, zomerbarbecue, herfst met spek en kaas of winter met stukje wild en warm fruit
- met of zonder toevoeging van verse kruiden
- altijd lekker
Bruine basissaus kruiden
- 40 shots ( 40 x 250 gr )
- afwerken van rosbief, gehaktbrood, konijn,...
- zo eenvoudig, maar lekker
- gemakkelijker kan bijna niet
Goulashkruiden
- 20 shots ( 20 x 315 gr )
- hongaars vleesstoofpotje
- runsdvlees of varkensvlees
- kruiden en bindmiddel
- heel eenvoudig te bereiden
Stoofvleeskruiden
- 20 shots ( 20 x 450 gr )
- bekende lekkernij : vlaamse stoverij!
- runsdvlees, varkensvlees
- kruiden en bindmiddel
- naar keuze toevoegen van bruin bier, rode wijn ( boeuf bourguignon )
Vol au vent kruiden
- 30 shots ( 30 x 280 gr )
- bekende franse pasteitje ( met of zonder koekje )
- gemakkelijk te bereiden
- kruiden en bindmiddel
- naar keuze toevoegen van champignons, room,..
Witte basissaus kruiden
- 10 kg ( 5 x 2 kg )
- eenvoudig
- diepvries - en au bain-mariebestendig
- basis voor vele bereidingen
- een niet te missen saus, aanwezig in elke keuken
Bindmiddel Cabral
- 10 kg ( 5 x 2 kg )
- stabiel product
- altijd perfect resultaat
- fijne ''korrel''
- zeer gemakkelijk oplosbaar
Bindmiddel goulash
- 10 kg ( 5 x 2 kg )
- altijd perfect resultaat
- fijn ''poeder''
- uiterst goed oplosbaar
Component bruin stoofvlees
- 10 kg ( 5 x 2 kg )
- kruidensamenstelling
- ideaal bij bereiden grotere hoeveelheid vlees
Marinadepoeder
- 150 gr / 1 l water
- gemakkelijk oplosbaar
- ideale combinatie met saté kruiden
Nitrietpekelzout
- zuiver zout verrijkt met natriumnitriet
- behouden van mooie kleur van vers vlees
Zagemeel grof
- beuken houtmeel LBGX
- korrelgrootte : >120<125 micron
- pp-zak van 20 kg.
- droge opslagruimte ( binnen )
- maximaal vocht 17% vocht
- onbeprekt houdbaar bij bovenstaande condities
- roken van vis- en vleeswaren voor de voedingsindustrie
Zagemeel fijn
- beuken houtmeel LBGX
- korrelgrootte : >120<125 micron
- pp-zak van 20 kg.
- droge opslagruimte ( binnen )
- maximaal vocht 17% vocht
- onbeprekt houdbaar bij bovenstaande condities
- roken van vis- en vleeswaren voor de voedingsindustrie
Color paper
- breedte 38.5 cm
- lengte 200 m
- op rol
- vochtigheid bewaren van vers product
- beschermen tegen uv stralen
- vershouden van vlees ( minder snel verkleuring )
- in de vacuümzak
Bongardif
- breedte 22.9 cm
- lengte 91.44 m
- op rol
- beschermen van vacuümzak
- verpakken van vlees met beenderen
- katoen/polyesterdoek gedrenkt in speciale was-samenstelling
- gemakkelijk afscheurbaar